Κυριακή 25 Μαΐου 2008

2008 - «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ» - 3ο βραβείο

 
14 Μαΐου 2008. «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ», χορεύουν μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας στη σκηνή του κινηματογράφου ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην Έδεσσα στα πλαίσια της παρουσίασης των πολιτιστικών προγραμμάτων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας για το σχολ. έτος 2007-2008.
Στους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες, για το Σχολικό Έτος 2007-2008, η χορογραφία αυτή απέσπασε το 3ο βραβείο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Διαβάζονται αποσπάσματα από το δοκίμιο του Άγγελου Τερζάκη «Τα παιδιά με τα κλωνάρια» και από το βιβλίο «Ο κόσμος της Σοφίας» του Γιόστεϊν Γκάαρντερ.



Χορογραφίες Ιωάννα Συργιάννη.

2008 - «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ»: Απονομή του 3ου Βραβείου Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά τους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες, για το Σχολικό Έτος 2007-2008, στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.




Μάιος 2008. «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ», την ίδια χορογραφία χορεύουν οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας στη σκηνή του κινηματογράφου ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην Έδεσσα στα πλαίσια εκδήλωσης για τις μεταμοσχεύσεις οργάνων.



«ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ»: Μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας χορεύουν στη σκηνή του κινηματογράφου ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην Έδεσσα στα πλαίσια εκδήλωσης για τις μεταμοσχεύσεις οργάνων. Επιμέλεια Ιωάννα Συργιάννη. Η χορογραφία αυτή πρωτοπαρουσιάστηκε στους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες από το 5ο ΓΕΛ Βέροιας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

 
STUDIES IN MOTION